fbpx

Предавания

By 06 Януари 2018 Прочетена 7819 пъти 0

НОВИНИТЕ - Всеки делничен ден от 18:45, 19:45, 21:30 и 23:30 часа гледайте най-важното от деня от България, Русе, Разград и Търговище.

 


МЕСТНА ВЛАСТ - ПРЯКО и на запис по КИС 13 гледайте заседанията на Общинските съвети в РазградТърговище, Бяла, Сливо поле и Две могили!

 


ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯТА - ПРЯКО или на пълен запис всички изявления на обществени, политически, граждански, спортни или културни организации от РусеРазград и Търговище по най-важните теми от деня, без монтаж.

 

АРЕНА - МЯСТО ЗА СРЕЩИ - седмично телевизионно предаване на Арена Медиа, което се излъчва всяка събота от 13:00 часа и неделя от 08:30 часа. Фокусира публичното внимание към артистичните измерения на театъра и музиката, изобразителното изкуство, визуалният и съвременен арт. Показва проблемни репортажи и интересни герои с атриктивни лични истории. 

 

ДА СМЕ ЖИВИ, ДА СМЕ ЗДРАВИ - предаване за българските християнски и народни празници, изработвано съвместно с Великотърновската митрополия от студио "ЕВРО ФОЛК". Наситено с църковна музика, кадри на стенописи и храмове от страната, анкети и интервюта, народни обичаи, песни и танци, това предаване едновременно напомня и възражда празниците и радва зрителя.

 

ФОЛКЛОРНА ТРАПЕЗА - предаване на студио "ЕВРО ФОЛК", включващо много музикални изпълнения и кулинарни предложения. Вкусни ястия по народни рецепти и разнообразни седенки.

 

ИЗВОРЧЕ - Детско фолклорно предаване на студио "ЕВРО ФОЛК". В предаването се използват детски изпълнения на български и чуждестранни народни песни, танци и обичаи. Предаването включва рубриките "Загадка", "Ателието на "Изворче", "Видеозапознанство", "Светът е оцелял, защото се е смял". Предаването включва рубриките "Загадка", "Ателието на "Изворче", "Видеозапознанство", "Светът е оцелял, защото се е смял".

 

БАЛКАН ФОЛК - Mузикално телевизионно предаване на студио "ЕВРО ФОЛК", което всяка седмица в 40 минути представя най-доброто от изпълненията на Музикални празници “Евро фолк”. Предаването е успешно аранжирано с рубриките - “Откритие на Балкан фолк” и Класация “Песен на месеца”.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Събота, 01 Септември 2018 13:46
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

www.kiss13.net
Kiss13.net използва бисквитки (cookies), за да подобри работата си. Посещавайки този сайт Вие се съгласявате с използването им.