8 нови случая на COVID-19 в Разградско, в област Търговище новозаразен е само един /ВИДЕО/

By 10 Февруари 2021 Прочетена 1877 пъти 0

8 нови случая на коронавирусна инфекция са установени за последното денонощие в област Разград.

В Търговищко пък има само 1 заразен, който обаче е настанен за лечение в болница.

По данни на Регионалната здравна инспекция в Разград, през вчерашния ден, няма регистриран смъртен случай от коронавирус. Така броят на жертвите на заболяването остава 192 души.

За последното денонощие са установени и 8 новозаразени с COVID-19 – по 2 нови случая има в Езерче и Исперих, а по 1 – в Разград, Завет, Лъвино и Липник. Към момента активните случаи в Разградско са 76, като 47 души са на домашно лечение, а хоспитализираните са 29. Под карантина се намират 225 души в областта.


От Регионалната здравна инспекция в Търговище пък съобщават за 1 новозаразен с COVID-19, който е жител на община Опака. Той е настанен за лечение в болнично заведение, а три негови контактни лица са поставени под домашна карантина с предписания на РЗИ.

Активните случаи в региона са 66, от които 60 са на домашно лечение, а 6 души са хоспитализирани. 2 пациенти са настанени в МБАЛ - Търговище и 4-ма в болницата в Омуртаг.

През вчерашния ден не са регистрирани смъртни случаи от коронавирус в област Търговище. Жертвите на заболяването остават 177 души.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Сряда, 10 Февруари 2021 17:04
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net