ВИДЕО: "Има такъв народ" ще опита да състави правителство на малцинството

By 12 Юли 2021 Прочетена 1744 пъти 0

Има такъв народ ще предложи самостоятелно правителство с премиер Николай Василев и няма да прави коалиция. Това съобщи лидерът на партията Слави Трифонов.

"Има такъв народ" предлага Мария Бойчинова за финансов министър, за министър на икономиката Любомир Дацов, Наталия Митева е предложена за министър на образованието, за министър на енергетиката Красимир Ненов, а Велислава Петрова за министър на здравеопазването.

Михаела Лашова е предложена за министър на регионалното развитие и благоустройството, а за министър на транспорта е Христо Алексиев. "Има такъв народ" предлага Ивайло Кожухаров за министър на туризма, Пламен Абровски за министър на земеделието, а за министър на отбраната - Теодора Генчовска.


Лилия Иванова е предложена за министър на труда, социалната и демографската политика, за министър на културата - Станислава Армутлиева, Петър Илиев - за министър на правосъдието, Радостин Василев министър на младежта и спорта, а Антония Валентинова – за министър без портфейл по ромските въпроси.

От "Има такъва народ" предлагат Ради Найденов за министър на външните работи, а за вицепремиер и министър на вътрешните работи - проф. Николай Радулов.

Лидерът на "Има такъв народ" посочи като приоритет и закриване на Специализирания съд и Специализираната прокуратура, построяване на нова детска болница в София и закупуване на хеликоптери за спешна медицинска помощ.

Вижте повече подробности във видеото.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Понеделник, 12 Юли 2021 15:41
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net