ВИДЕО: Скандал във властта: Радостин Василев пусна записи срещу ПП, Петков видя координация на проруските сили

By 26 Май 2023 Прочетена 1313 пъти 0

Депутатът Радостин Василев разпространи днес записи от Националния съвет на "Продължаваме промяната", където се е обсъждала коалицията с ГЕРБ.

"Залагаме застраховка Мария Габриел, която... (не се чува) си мечтае да бъде премиер. Борисов се изпира през този вариант - няма две мнения, защото изглежда като коалиционно. Въпреки че ние ще казваме, че е само Мария Габриел", се чува от пуснат запис.

"Какво значи службите са наши? Това означава, че по предложение на министър-председателя парламентът ще утвърди ръководители на ДАНС, главен секретар на МВР, ДАР, НСО, ДАТО. Военно не знам дали ще го пипаме. Това са наши хора, които са одобрени от посолството", се казва още в записа. 

КИС 13 е във Viber!

РЕКЛАМА


Радостин Василев добави, че е на път да се формира нова коалиция, която той не може да подкрепи и ще напусне "Продължаваме промяната".

Тази сутрин лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че записите на Радостин Василев няма да му повлияят за съставянето на кабинет.

Кирил Петков също коментира записите, пуснати от Радостин Василев. Той бе категоричен, че в момента се наблюдава координация на проруските сили в България, включително "Възраждане" и БСП.

Вижте повече във видеото.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Петък, 26 Май 2023 18:14
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net