Приключи ремонтът на улица "Васил Левски" в Бяла

By 25 Септември 2017 Прочетена 1867 пъти 0
Кметът на Бяла Димитър Славов и народният представител Пламен Нунев инспектираха днес течащите ремонти по инфраструктурата в града Кметът на Бяла Димитър Славов и народният представител Пламен Нунев инспектираха днес течащите ремонти по инфраструктурата в града ПП ГЕРБ

Завършена е рехабилитацията на една от главните улици в Бяла.

Ремонтът на улица "Васил Левски" е финансиран изцяло със собствени средства на Община Бяла. Той включва изграждането на бордюри и цялостното й преасфалтиране.

По протежението й се намират ключови институции - МБАЛ "Юлия Вревская", Районната служба на пожарната, Държавното горско стопанство, градският стадион, градският басейн и други.

Освен нея са отделени и 72 800 лева, също от общинския бюджет, за основен ремонт на улица "Капитан Бендерев". Прави се основен ремонт и на част от улица "Скобелева", както и на цялостен на улиците "Кичево", "Стефан Караджа" и "Черни дол".

В момента текат и довършителни ремонтни дейности по  двуетажна сграда за съблекални до стадиона в Бяла. Сградата е построена още през 1983 година, като нейната реконструкция предвижда подмяна на покрива, промяна в интериора, както и прилагане на мерки за енергийна ефективност. Срокът за изпълнение е 4 месеца, а стойността на дейностите е над 134 000 лева.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net