Министърът на труда и социалната политика откри обновената детска градина в село Баниска

By 17 Септември 2019 Прочетена 1704 пъти 0
Част от дейностите по проекта включваше подмяна на дограма, монтаж на нови осветителни тела, ремонт на санитарен възел и обновяване на занималните Част от дейностите по проекта включваше подмяна на дограма, монтаж на нови осветителни тела, ремонт на санитарен възел и обновяване на занималните снимка: КИС 13

Откриха обновената детска градина в двемогилското село Баниска.

На събитието присъстваха министърът на труда и социалната политика Бисер Петков, народният представител Светлана Ангелова и кметът на община Две могили Божидар Борисов.

Ремонтът на детска градина "Първи юни" започна преди около 5 месеца. Проектът е за близо 150 000 лева, от които около една трета са отпуснати по програма "Красива България" на Министерството на труда и социалната политика, а останалите малко над 98 000 лева са общинско съфинансиране. Част от дейностите по проекта включваше подмяна на дограма, монтаж на нови осветителни тела, ремонт на санитарен възел и обновяване на занималните.

Отец Емилиян извърши водосвет на обновената детска градина, а малчуганите показаха своя талант като зарадваха присъстващите с много песни и танци. Малчуганите от детската градина получиха като подаръци много книжки, пъзели и игри.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Сряда, 18 Септември 2019 09:22
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net