ВИДЕО: Кирил Петков в Русе: ПП - ДБ предлагаме единствената работеща формула за правителство ВОДЕЩА НОВИНА

By 11 Октомври 2024

От "Продължаваме промяната - Демократична България" предлагаме единствената работеща формула за правителство след изборите.

Това каза в Русе Кирил Петков, който се срещна със симпатизанти на коалицията.

Първо, категорично! С Пеевски под никаква форма и никаква подкрепа! Няма как това да се случи! Другата истина - нямаме си доверие с ГЕРБ. Затова нашата идея е за равно отдалечен премиер, който или юрист, или икономист, с много ясна програма, която да се защитава от Народното събрание и министри, които той да може да избира. Да не му се вкарват министри - котки в чували от партиите, които те подкрепят. За това ще настояваме. Идеята е, че с такава формула - без политическо его и без себелюбие да продължи България да се движи напред.

заяви Кирил Петков

Петков подкрепи втората в листата на коалицията за Русе Рена Стефанова.

Имаме в момента историческия шанс ако ние всички излезем и кажем: Е, този път се ядосах, защото за мен е много важно моето дете да остане тук или да се върне в България. Тогава няма да им излязат сметките на тези хора, които смятат, че могат да купят цяла България или да подчинят съдебната система!

категорична бе Рена Стефанова

Пред шатрата на "Продължаваме промяната - Демократична България" представители на коалицията подариха на русенци саксии с фиданки, за които да се грижат.

ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.