Народното събрание "махна стола" на Антон Тодоров

By 11 Октомври 2017 Прочетена 1941 пъти 0

Парламентът прие оставката на Антон Тодоров като народен представител.

По време на дебатите преди гласуването, от ГЕРБ определиха събитията около Антон Тодоров в последните седмици като компроматна атака.

"Ставаме свидетели на компроматна война към ГЕРБ в последните седмици, която ескалирала. Вие искате в този момент да свалите правителството - в момент, когато вдигнахме пенсиите, има стабилност, хората се успокоиха и започнаха да харчат парите си", смята Биков.

Журналистът и народен представител от БСП Иван Ченчев заяви от трибуната на Народното събрание, че през последните години над 100 медии са преустановили дейност. И това не било случайно.

"След гейтове, схеми и модели управляващите вече изграждат системата, с която да показват безпрецедентен натиск на медии", заяви Иван Ченчев

Вече бившият депутат от управляващата партия Антон Тодоров от своя страна коментира, че премиерът Борисов категорично е бил против оставката му и определи управлението на ГЕРБ като "може би най-успешното за последните 28 години".

"Двамата, обсъждайки, решихме, че може би онази фраза за столчето не е била толкова на място, защото се превърна в знаме, което беше възседнато от кръгове, които успешно го превърнаха в пропагандистки мотив на базата, на който да се иска оставка на може би най-успешното управление за тези 28 години", посочи Тодоров.

"За" оставката на Антон Тодоров гласуваха 153 народни представители, против бяха 14 депутати, а 11 се въздържаха.

 

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net