Драгомир Драганов: В Две могили действа тихата коалиция ГЕРБ - ДПС

By 02 Ноември 2023 Прочетена 1130 пъти 0
Драгомир Драганов: В Две могили действа тихата коалиция ГЕРБ - ДПС Драгомир Драганов: В Две могили действа тихата коалиция ГЕРБ - ДПС КИС 13

Кандидатът за кмет на Община Две могили Драгомир Драганов направи остър коментар в социалните мрежи, във връзка с вече отминалия първи тур на местните избори, както и предстоящия балотаж в Две могили.

Според него, в община Две могили действа коалиция между ГЕРБ и ДПС, която се проявила на вота в неделя.

Ето и позицията на Драганов в навечерието на втория тур, който предстои на 5 ноември:

"Съдбата на община Две могили е поставена на карта. Първият тур на изборите отново доказа това, което всички ние знаем. Тихата коалиция между ГЕРБ и ДПС, оглавявана от Мехмед Чолаков, излезе от сянка и демонстративно се заяви. Тя се нарича ГЕРБ-ДПС. Беше направен опит вотът да бъде откраднат от ДПС в полза на кандидата за кмет, Божидар Борисов. С различни манипулации и машинации в изборния процес, за които подадохме сигнал в ОИК и МВР. Въпреки това, групата на СДС е от 5 избрани съветници.

Има негласна договорка между ГЕРБ и ДПС, представители на част от ДПС да получат ръководни позиции в общинската администрация, директор на дирекции, заместник кмет, председател на общински съвет. Нашите пари от данъци и такси, ще продължават да се наливат в джобовете на определени фирми, регистрирани извън територията на общината, превръщайки общината във феодална собственост. Интересите на шепа хора, надделяват над десетки други и ние няма как да продължим по този път.

В продължение на 8 години тази малка група хора, продължават да превземат общината в личен интерес. Ние не сме съгласни с това, не искаме да живеем в завладяна община в интерес на определен кръг от хора. За това има един изход- да излезем на 5-ти ноември и да упражним своя вот в полза на всички жители в общината с номер 25.

Във вашите ръце е решението да освободите общината от този порочен модел, излезте и гласувайте с номер 25.

Сега или никога!"

ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Четвъртък, 02 Ноември 2023 16:46
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net