ВИДЕО: Кандидатите за местната власт в Русе гласуваха

By 29 Октомври 2023 Прочетена 640 пъти 0

Правото си на глас упражниха и основните претенденти за кмет на община Русе.

Преди обяд това направиха кандидатите на ГЕРБ, СДС, "Продължваме промяната – Декомкратична България" и Местна коалиция "България на регионите". В ранния следобед гласува и кандидатът на "БСП за България". 

Първи до урните отиде кандидатът на ГЕРБ за кмет на Русе Иван Иванов. Той гласува в 36 секционна комисия в детска градина "Иглика" в 09:00 часа. 

В 10:00 часа в 29 СИК в училище "Никола Обретенов", правото си на вот упражни кандидатът на СДС за кмет на Русе Станимир Станчев. Той бе съпроводен до урната от съпругата си. Станимир Станчев посочи, че очаква нормална избирателна активност.

КИС 13 е във Viber!

РЕКЛАМА


Гласувах за Русе, в който хората се завръщат. Това заяви кандидатът на МК "България на регионите" за кмет на Русе Искрен Веселинов, след като упражни правото си на вот в село Червена вода.
 

Преди обяд правото си на глас упражни и кандидатът на "Продължаваме промяната – Демократична България" за кмет на Русе Рена Стефанова. Тя гласува в 15 секционна избирателна комисия в училище "Иван Вазов". 

Днес се решава бъдещото на Русе през следващите 4 години. Това заяви кандидатът за кмет на Местна коалиция "БСП за България" Пенчо Милков, който гласува в секция в училище "Любен Каравелов" в 13:00 часа.

Вижте повече във видеото.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Неделя, 29 Октомври 2023 16:35
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net