Мирослав Грънчаров: Излезте и гласувайте за кмет, който никога няма да предаде Разград

By 03 Ноември 2023 Прочетена 911 пъти 0
Мирослав Грънчаров: Излезте и гласувайте за кмет, който никога няма да предаде Разград Мирослав Грънчаров: Излезте и гласувайте за кмет, който никога няма да предаде Разград
Уважаеми съграждани,
 
Скъпи приятели,
 
В неделя ще изберем кмет на Разград. От този избор ще зависи много. Ще стане ясно дали сме взели решение да се качим на бързата писта на развитие на града ни или ще останем там, където сме сега, след 30 години липса на амбиция и мащаб.
 
Аз съм разградчанин, израснал съм в квартал „Орел“ и живея тук. Знам, че всеки от нас се тревожи, че Разград крета във времена на зашеметяващи промени. И сме наясно, че ако не сменим скоростта, ще пропуснем много възможности за развитие пред нас и децата ни.
 
Знам, че можем да тръгнем по бързата писта и в неделя ни остава още една крачка, която да направим заедно, за да постигнем истински голяма победа.
 
Разград може да се управлява умно, с перспектива и с участието на гражданите. Но преди всичко, Разград може да се управлява така че да личи колко много обичаме родното си място.
 
Излизам пред вас с екип от доказани личности, с идеи, знания, управленски капацитет. Моят опонент продължава да бъде апатията и уйдурмата, в която някои сили смятат, че могат вкарат свободните гласове на гражданите на Разград.
 
С предателство към гласовете на хората ще получим още от същото.
 
Мнозинството разградчани искат истинска промяна. Затова излезте и гласувайте в неделя за себе си, за бъдещето на децата си и за ясна посока на развитие на Разград.
 
Излезте и гласувайте за кмет, който никога няма да предаде Разград. За мен ще бъде чест и отговорност да бъда Ваш кмет! С номер 66.
 
ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ
 
КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Събота, 04 Ноември 2023 00:21
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net