ВИДЕО: Мирослав Грънчаров: Уйдурмите с гласовете на хората не са наша практика

By 01 Ноември 2023 Прочетена 434 пъти 0

Знаем и сме убедени, че подобна уйдурма никога исторически не е носила победа в нашия град.

Това заяви кандидатът за кмет на Разград Мирослав Грънчаров на пресконференция в отговор на въпрос за съществуваща договорка между БСП и ДПС да подкрепят кандидата на БСП на балотажа в неделя.

Представителят на "Продължаваме Промяната – Демократична България" влиза във втория тур на местните избори като водач след първия в неделя. Тогава кандидатите на ПП-ДБ постигнаха първи резултат и за общински съветници и обединението ще има най-голямата група от 9 съветници.

Проведохме много динамична кампания. Генерирахме много идеи, които се харесаха на гражданите на Разград, припознаха ги и ни подкрепиха на първия тур

заяви Грънчаров пред представителите на медиите

Виждам, че 30 години в Разград нищо не е мръднало, управлява се от едни и същи хора, мързеливо, без посока и енергия, не позволяват да имаме развитието и стандарта на живот, който заслужаваме. Затова призовавам моите съграждани тази неделя да се събудим и да отидем до урните с ясното лице, че трябва да променим този град. За мен ще бъде чест да бъда кмет на този град, защото тези хора ще гласуват за себе си.

категоричен бе Грънчаров

Народният представител от ПП-ДБ Антоанета Цонева призова всеки разградчанин да подкрепи Мирослав Грънчаров в неделя.

Призовавам всеки един гласоподавател да помисли дали иска да участва в реална, истинска победа, в един истински пробив, който да ни изведе на писта с много по-висока скорост на развитие. Всеки да си зададе въпроса дали иска да участва в развитието, което градът заслужава.

заяви Цонева

Тя добави, че общинските съветници на ПП-ДБ влизат в управлението на Разград с много сериозна биография и експертиза. Групата ще бъде стабилен управленски екип, а в местния парламент ПП-ДБ ще си взаимодейства с останалите групи, за да може да се реализират приоритетите от програмата.

Антоанета Цонева също коментира възможностите за подкрепа за втория тур така:

Нашият призив е към всеки един гражданин на Разград, всеки един поддръжник към политическа партия: Елате в отбора на победата!

ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Сряда, 01 Ноември 2023 20:14
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net