Абсурд: Откраднаха 20 пътни знака за близо 4600 лева в Разградско /ВИДЕО/

By 10 Март 2021 Прочетена 2514 пъти 0

Откраднаха 20 пътни знака от ремонтирана през миналата година отсечка от пътя Разград – Кубрат. Щетите са оценени на над 4600 лева.

Служители на Областно пътно управление в Разград са установили безпрецедентна за района кражба. Констатирали са, че са откраднати 20 пътни знака от ремонтираните през миналата година 4,6 км от третокласен път Разград – Кубрат, преминаващ край Северната индустриална зона. Служителите правели регулярен обход на трасето, когато забелязали, че знаците липсват. Те, както и металните стълбове са изрязани с ъглошлайф.


За вандалския акт е сигнализирана Областната дирекция на МВР в Разград. Щетите възлизат на 4 652 лв. Ремонтът на третокласния път започна през февруари м.г. и завърши в края на септември.

Отсечката е с важно значение за транзитния трафик и е основна връзка за Северната индустриална зона на Разград. По този повод Агенция "Пътна инфраструктура" апелира пътуващите по републиканската пътна мрежа да сигналзират незабавно органите на МВР, ако станат свидетели на подобни вандалски актове или кражби.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Сряда, 10 Март 2021 18:25
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net