Баба Марта и ученици от ОУ "Н.Й.Вапцаров" подариха изработени от тях мартеници на кмета на Разград

By 29 Февруари 2024 Прочетена 261 пъти 0
Баба Марта и ученици от ОУ "Н.Й.Вапцаров" подариха изработени от тях мартеници на кмета на Разград Баба Марта и ученици от ОУ "Н.Й.Вапцаров" подариха изработени от тях мартеници на кмета на Разград снимка: Община Разград

Ученици от ОУ "Н.Й.Вапцаров" - Разград подариха изработени от тях мартеници на кмета на Община Разград Добрин Добрев с пожелания за здраве и благополучие.

С тях бе и Баба Марта – една от техните преподавателки, облечена с народна носия.

КИС 13 е във Viber!

РЕКЛАМА

 

Шестте деца, които са от 1 и 2 клас, разказаха на градоначалника, че са изработили мартеници по време на уъркшоп, посветен на хубавия български празник и организиран от преподавателките Ралица Бакалова, Даниела Савова и Ивалина Петрова. В навечерието на празника Баба Марта подарили мартениците в областната болница, в Комплекса от центрове за настаняване от семеен тип за деца (къщичките), както и в част от регионалните и местни институции.

Кметът Добрин Добрев благодари на децата за жеста и за чудесните пожелания и както традицията повелява им пожела да са румени и засмени, да се справят отлично в училище.

Поздрави ги и за това, че са с красивите вратовръзки с логото на училището си. Той също подари мартеници на децата и ръководителите им.

 

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net