Кметът на Разград връчи наградите на победителите в турнира "Играем честно, общуваме толерантно"

By 16 Ноември 2023 Прочетена 1037 пъти 0
Кметът на Разград връчи наградите на победителите в турнира "Играем честно, общуваме толерантно" Кметът на Разград връчи наградите на победителите в турнира "Играем честно, общуваме толерантно" снимка: Община Разград

На Международния ден на толерантността 16 ноември Кметът на Община Разград Добрин Добрев връчи наградите на победителите в посветения на този ден Общински турнир по волейбол "Играем честно, общуваме толерантно".

Той поздрави организаторите от Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни към Община Разград и ЦПЛР УСШ "Руси Бухтев" за това, че ангажират подрастващите със спорт, който спомага за създаване на умения за толерантно общуване, взаимно уважение и честна игра.

Към младите спортисти – от 5 до 7 клас – Кметът Добрин Добрев се обърна с пожелание да бъдат отговорни, толерантни, честни и учтиви с околните, защото лъжата винаги излиза наяве, а доброто се връща. Г-н Добрев апелира още учениците да продължат да се занимават със спорт, тъй като той е полезен за тяхното здраве, а и възпитава у тях много положителни качества.

КИС 13 е във Viber!

РЕКЛАМА

 

11 отбора участваха във волейболната надпревара в спортна зала "Лудогорец" – 7 тима момичета и 4 тима момчета. Всеки от отборите получи раници с логото на турнира, а за класираните на първите три места имаше и купи, грамоти и волейболни топки.

Ето класирането:

Момичета:

  1. ОУ "Васил Левски"
  2. ОУ "Никола Икономов"
  3. ОУ "Ив С.Тургенев" и ОУ "Отец Паисий"

Момчета:

  1. ОУ "Отец Паисий"
  2. ОУ "Н.Й.Вапцаров"
  3. ОУ "Ив.С.Тургенев" и ОУ "Н.Икономов"

След официалното награждаване Кметът Добрин Добрев разгледа базата на Ученическа спортна школа и обсъди с директора й Цветан Танев възможности за продължаване на  дейностите по обновяване на спортната инфраструктура, в която се провеждат занятията на младите спортисти от Разград.

Още снимки вижте ТУК.

 

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net