Пръскането срещу кърлежи в община Разград започва от детските градини

By 29 Март 2024 Прочетена 348 пъти 0
Пълният график по дати е публикуван на интернет страницата на Община Разград в секция "Уведомления". Пълният график по дати е публикуван на интернет страницата на Община Разград в секция "Уведомления". Снимка: КИС 13

Пръскането срещу кърлежи и други насекоми на територията на община Разград започва от утре от осем детски градини в селата.

По време на сезонната кампания ще бъдат извършени дезинсекция и дезакаризация на тревните площи, дезинфекция на откритите пясъчници в детските заведения и детски площадки.

През месец април и в първите дни месец май ще се обработват детските площадки и прилежащите им зелени площи в областния град, както и тревните площи в Градския парк, край спортни площадки, край обществени сгради в централната част на града, в кварталите и други.

Пълният график по дати е публикуван на интернет страницата на Община Разград в секция "Уведомления".

КИС 13 е във Viber!

РЕКЛАМА

Дезинсекционните мероприятия се провеждат през пролетно-летния сезон. Изпълнител на дейностите след провеждане на обществена поръчка е ДЗЗД "ЕНА - 2006" гр. Разград.

За да бъде спазен графика за дезакаризация, е необходимо ръководителите на обектите, включени за обработка на площите, да окосят и почистят предварително терените, както и откритите пясъчници.

При поява на неподходящи метеорологични условия за изпълнение на дейността или при възникване на основателни технически причини, графикът може да претърпи промяна.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Петък, 29 Март 2024 14:25
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net