ВИДЕО: В ход е подготовката за ремонти на редица улици в община Разград

By 20 Март 2024 Прочетена 1770 пъти 0

В ход е подготовката за ремонти на редица улици в община Разград.

Затова стартира обществена поръчка за извършване на услуги по изготвяне на доклад за оценка за съответствие на инвестиционния проект и упражняване на строителен надзор. 

Една от обособените позиции е т.нар. трети участък на улица "Странджа", както и прилежащите кръстовища. Строителният надзор обхваща и основен ремонт на съседната улица "Велес". Това са двете натоварени артерии, по които минава автомобилният поток от ЖК "Орел".

КИС 13 е във Viber!

РЕКЛАМА


Друг обект в обществената поръчка за строителен надзор и оценка за съответствие на инвестиционния проект е за изграждане на ул. "Дунав", в участъка между улиците "Паркова" и "Свети Климент". В отделна обособена позиция попада и следващият участък от улица "Дунав" до кръстовището на булевардите "България" и "Априлско въстание".

Проектът предвижда изграждане на ново трасе, което ще пресича градския канал на река "Бели Лом" чрез изграждане на нов пътен мост.

Ще се избере и фирма, която да извърши оценка за съответствие на инвестиционния проект за ремонта на общинския път Побит Камък - Дянково - Разград, и за изграждането на велоалеята от Разград до Гецово.

Желаещите да участват в обществената поръчка могат да подават оферти до 1 април.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Сряда, 20 Март 2024 16:29
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net