Връчиха наградите на победителите в общинския кръг по баскетбол от "Ученически игри" в Разград

By 19 Януари 2024 Прочетена 273 пъти 0
Кметът Добрин Добрев връчи наградите на част от победителите в общинския кръг по баскетбол от „Ученически игри 2023/2024“ Кметът Добрин Добрев връчи наградите на част от победителите в общинския кръг по баскетбол от „Ученически игри 2023/2024“ снимка: Община Разград

Кметът на Община Разград Добрин Добрев връчи наградите на част от победителите в общинския кръг по баскетбол от "Ученически игри 2023/2024".

Турнирът, организиран от Община Разград, се проведе на 17 и 18 януари в спортна зала "Лудогорец", в него участваха 12 отбора от 6 училища. Главен организатор бе специалистът в отдел "Образование и спорт" в Община Разград Златина Георгиева, помощник организатор – директорът на ЦПЛР УСШ "Руси Бухтев" Цветан Танев, главен съдия Стефко Данаилов.

Кметът Добрин Добрев присъства на оспорвания финал при девойките във възрастова група 8-10 клас и награди призьорките. Отборът на ППМГ "Акад. Н.Обрешков" победи тима на ПГПЧЕ "Екзарх Йосиф" с резултат 50:49 и се класира на първо място, което дава право на участие в областния кръг от "Ученически игри", който по първоначален график ще се проведе на 24 и 25 януари в Разград.

КИС 13 е във Viber!

РЕКЛАМА

 

Кметът Добрин Добрев връчи купата на капитана на победителите от ППМГ, купата за второ място на капитана на ПГПЧЕ и грамота и плакет на най-добрия реализатор в тази възрастова група Мартина Мандаджиева от ПГПЧЕ с 32 отбелязани точки в турнира.

Кметът връчи и купата за първо място при момчетата в тази възрастова група. Поради липса на противник служебно на първо място се класира тимът на ППМГ "Акад.Н.Обрешков".

Ето и класирането в останалите възрастови групи:

Момичета 5-7 клас:  1. ОУ "Никола Икономов"

Момчета 5-7 клас: 1. ППМГ "Акад.Н.Обрешков"; 2. ОУ "Н.Икономов"; 3. ОУ "Ив.С.Тургенев"; 4. ОУ "В.Левски".

Най-добър реализатор – Даниел Стоянов от ОУ "Ив.С.Тургенев" със 72 точки.

Девойки 11-12 клас: 1. ППМГ "Акад.Н.Обрешков"

Юноши 11-12 клас: 1. ППМГ "Акад.Н.Обрешков"; ПГПЧЕ "Екзарх Йосиф"; 3. НПТГ "Шандор Петьофи".

Най-добър реализатор – Свилен Йорданов с 33 точки.

Още снимки вижте на Фейсбук страницата на Община Разград.

 

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net