ОБНОВЕНА: 18-годишен е с множество травми след катастрофа в Русе

By 30 Юли 2023 Прочетена 4655 пъти 0
Инцидентът е станал тази сутрин в района между двата моста, преминаващи над булеварда Инцидентът е станал тази сутрин в района между двата моста, преминаващи над булеварда снимка: Ив. Минева, Фейсбук

Автомобил се заби в стълб на тролейбусната мрежа на булевард "Христо Ботев" в Русе.

Инцидентът е станал тази сутрин в района между двата моста, преминаващи над булеварда, в платното в посока центъра на града.

Зад волана е бил 18-годишен младеж, който е получил множество наранявания вследствие на удара. Въпреки това е в стабилно състояние.

КИС 13 е във Viber!

РЕКЛАМА


На мястото веднага са изпратени екипи на полицията и спешна помощ. Наложила се е и намесата на пожарникарите, които да съдействат с изваждането на пострадалия от автомобила.

На мястото бе извършен оглед от органите на реда, който да установи причините и обстоятелствата, довели до катастрофата.

ОБНОВЕНА в 18:40 часа: С пост в социалните мрежи и прикачена снимка от болницата, младежът твърди, че пътят му е бил "сечен" от черен "Мерцедес", излизащ от завой. Поради липсата на време за реакция, и за да избегне ПТП с другия автомобил, е отклонил колата си вдясно, след което е настъпил удара със стълба от тролейбусната мрежа. Той споделя също, че вследствие на катастрофата е с натъртени ребра и счупена капачка на десния крак.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Неделя, 30 Юли 2023 18:54
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net