45-годишен русенец е задържан за притежание на нарктоици

By 11 Декември 2023 Прочетена 572 пъти 0
45-годишен русенец е задържан за притежание на нарктоици 45-годишен русенец е задържан за притежание на нарктоици снимка: КИС 13

Задържаха 45-годишен мъж при полицейска проверка в Русе.

За това съобщава Областната дирекция на МВР.

На 9 декември около 02:30 часа на бул. Цар Освободител в Русе, автопатрул от Първо РУ, извършвал обход в района, е забелязал съмнителен мъж, който се е движел с голяма раница и светещ челник.

Полицейските служители са го спрели и са му извършили проверка, в хода на която е установено, че той е 45-годишен русенец, а в раницата си е носел различни по вид електрически инструменти - трион, дрелка и други.

КИС 13 е във Viber!

РЕКЛАМА

 

При последвал личен обиск на мъжа в районното управление, в портфейл в джоб на якето му са били открити две сгънати хартиени пликчета с кристалообразно /прахообразно вещества. Всички вещи са предадени в полицията за изясняване на произхода им.

На съдържанието на откритите хартиени пакетчета е направен полеви тест, при което веществата са реагирали положително за метаамфетамин и амфетамин. 

Установеното от служителите на реда е документирано.

Започнато е бързо производство за престъпление по чл. 354а, ал. 3, т.1 от НК. 45-годишнията е задържан. Работата по изясняването на случая продължава.

 

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net