Даниел Титюков, BigArena: Русе е идеален град за създаване на бизнес, Digital4 събитията са добра възможност за среща с местния бизнес

By 06 Април 2023 Прочетена 890 пъти 0

Остават броени дни до първото събитие на Digital4Ruse за 2023г.

То ще предостави възможност на много онлайн търговци да обменят опит и нови идеи, както и да се запознаят с потенциални клиенти.

Срещаме се с Даниел Титюков, основател на един от най-големите фулфилмънт центрове в България - BigArena. Ето и какво ни разказа той за услугата, която предлага фирмата:

Вие сте национален основен спонсор на цялата мрежа от конференции Digital4. Какви са очакванията Ви от конференцията в Русе?

Поради комуникативната локация на града, смятаме, че Русе е идеален град за създаване на бизнес. Събитията на Digital4 са добра възможност да се срещнем и запознаем с местния бизнес, както и да покажем ползите от фулфилмънт услуги за онлайн търговците. Очакваме присъствието на професионалисти, с които да обменим опит, идеи и възможности за реализиране на поставени цели.

Вече няколко години BigArena Fulfillment заема водещи позиции в предлагането на фулфилмънт услуги. Посочете четири ключови преимущества, с които Вашата компания се отличава.

Трудно е да изброим само четири, но ще споделим някои от най-важните. Разполагаме с 4 стратегически разположени складови локации в София, Пловдив, Белград и Братислава, които позволяват складиране, пакетиране и изпращане до Европа и света. Работим с над 26 локални куриери, като предоставяме специални ценови листи за доставка.

Чрез разработения от нас софтуер, всеки клиент знае точната складова наличност на артикулите, проследява срока на годност и пътя на пратката до крайния клиент. Горди сме, че сведохме грешките при обработка на поръчки до минимум, както и с отлично, пълно обслужване на върнати и непотърсени пратки. Всички процеси се следят в една система за управление, интегрирана към онлайн магазина на потребителя.

КИС 13 е във Viber!

РЕКЛАМА


Какво Ви отличава от Вашите конкуренти?


Създадохме софтуер, който да отговаря на нуждите на нашите бизнес партньори, с цел да оптимизираме всички процеси и да им спестим време за развитие. С нашата интеграция те могат да управляват безкрайно много магазини и фирми от един профил.

Всичко при нас е прозрачно, клиентите проследяват действията ни онлайн. Предоставяме им също видеозапис на всяка пакетирана пратка, анализи за наличност, партиди, върнати и продукти в рекламация и много други важни метрики.

Складовете ни са сертифицирани от БАБХ, което гарантира правилно съхранение на храни, напитки, хранителни добавки и всички продукти с различни специфики.

Споделете какво планирате за бъдещето на компанията? Какви са Вашите дългосрочни цели?

Нашият екип не спира да се развива. В момента планираме няколко нови складови локации и партньорство с десетки куриерски компании. Работим по иновативни функционалности на софтуера ни, които да улеснят допълнително работата на клиентите ни и които ще предоставят отлично представяне на тeхния онлайн бизнес.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Четвъртък, 06 Април 2023 15:11
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net