Министърът на околната среда и водите ще се срещне с граждани в Русе

By 08 Януари 2024 Прочетена 440 пъти 0
Министърът на околната среда и водите ще се срещне с граждани в Русе Министърът на околната среда и водите ще се срещне с граждани в Русе снимка: БГНЕС

Министърът на околната среда и водите Юлиян Попов ще посети Русе днес в отговор на обществените очаквания за обсъждане на състоянието на атмосферния въздух в града.

Той ще се срещне с гражданите, които поставят темата на вниманието на отговорните институции.

Срещата ще се проведе от 18:00 часа в Зала 1 на Областна администрация – Русе и тя се реализира съд съдействието на областния управител Данаил Ковачев.

КИС 13 е във Viber!

РЕКЛАМА

 

По-рано през деня Ковачев ще се срещне с министър Попов, като двамата ще обсъдят исканията за гражданите за чист въздух и възможните мерки, които институциите трябва да предприемат за контрол.

По време на разговорите се очаква да се дискутират и въпроси относно възможностите за партньорства по различни проекти на регионално ниво в сферата на екологията.

Целта на посещението на министъра е заедно с местната власт и другите държавни институции да се търси решение на проблемите, за да се гарантира чиста околна среда за живота и здравето на жителите на града.

 

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net