Новите заместник-областни управители на Русе встъпиха в длъжност

By 31 Май 2021 Прочетена 1951 пъти 0
Новите заместник-областни управители на Русе встъпиха в длъжност Новите заместник-областни управители на Русе встъпиха в длъжност снимка: Областна администрация - Русе

Гл. ас. д-р Стефка Караколева и Синан Хебибов встъпиха в длъжност като заместник-областни управители на Русе.

Това стана днес сутринта по време на тържествена церемония по приемо-предаване в Областната администрация, на която присъстваха и досегашните замове Свилен Иванов и Валентин Колев. 

Борислав Българинов поздрави новите си заместници и им пожела мъдрост и целеустременост, както и да бъдат непоколебими в решенията си и да съхранят желанието си за промяна не само на България, но и на региона. Той благодари на Валентин Колев и Свилен Иванов за работата им в администрацията и изрази увереност, че и занапред ще продължат да помагат за развитието на Русе.


Стефка Караколева е дългогодишен преподавател по висша математика в Русенския университет "Ангел Кънчев". Основните и научни интереси са в сферата на математическия анализ, числените методи и изследването на операциите. Тя е учредител и ръководител на клуба по компютърна математика в университета. Работи изключително активно и в сферата на компютърни системи за текстообработка, изчисления и визуализация. Автор е на множество учебници.

Синан Хебибов е доказан специалист в сферата на икономиката. Завършил е  Стопанската академия "Д. А. Ценов" в Свищов и има дългогодишен управленски опит в частни компании в сферата на пенсионното осигуряване и застраховането.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Понеделник, 31 Май 2021 16:54
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net