Подробностите за снощния трагичен инцидент с моторист в Русе

By 12 Юли 2023 Прочетена 29530 пъти 3 comments
Загиналият моторист е ударил неправилно пресичащ пешеходец, който е с опасност за живота Загиналият моторист е ударил неправилно пресичащ пешеходец, който е с опасност за живота КИС 13

Мотоциклетист е загинал, а пешеходец е настанен в тежко състояние и с опасност за живота в болницата, след катастрофата на бул. "Христо Ботев" в Русе снощи.

За това съобщи Областната дирекция на МВР в Русе преди минути.

Както телевизия КИС 13 вече съобщи, инцидентът е станал около 22:00 часа на северното платно за движение, в посока центъра на града, в района на пътен възел с бул. "България".

КИС 13 е във Viber!

РЕКЛАМА


Според първоначалната информация на органите на реда, мотоциклет "Сузуки" с русенска регистрация, управляван от 25-годишен мъж, е блъснал 70-годишен пешеходец, пресичащ неправилно от ляво надясно пътното платно на бул. "Христо Ботев".

При възникналото произшествие мотоциклетът е напуснал платното вдясно и се е качил на тротоара, като водачът е "изхвърчал" от превозното средство.

Мотоциклетистът е загинал на място, а пешеходецът е откаран в УМБАЛ "Канев", където е настанен в интензивното отделение с политравми и с опасност за живота.

На местопроизшествието е извършен оглед и е започнато досъдебно производство. Причините и обстоятелствата за възникване на ПТП се изясняват.

И на двамата участници в катастрофата ще бъдат взети кръвни проби за анализ.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Сряда, 12 Юли 2023 14:56
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net