Пореден блъснат велосипедист по бул. "Цар Освободител" в Русе

By 27 Юли 2016 Прочетена 1844 пъти 0

С леки наранявания се отърва велосипедист в Русе, след като бе блъснат от кола днес следобед по булевард "Цар Освободител". По информация от полицията, инцидентът е станал малко преди 14:00 часа в района на отбивката за обратен завой.

Според първоначалните данни, най-вероятно велосипедистът е искал да пресече пътното платно от крайно дясна лента като не е съобразил дистанцията до приближаващите автомобили. По думите на шофьора, възрастният мъж изскочил изведнъж пред колата му.

Велосипедистът обяснил, че бързал и затова решил да мине напряко, вместо да използва велоалеята.

От болницата съобщиха, че при прегледа на 65-годишния велосипедист не са установени фрактури или други сериозни травми. Затова е бил освободен за домашно лечение.

Заради инцидента, движението по булеварда в участъка бе временно затруднено. Причините и обстоятелствата, довели до катастрофата се изясняват.

Припомняме, че само преди месец и половина, на броени метри от мястото на днешния инцидент, беше блъснат велосипедист, пак заради неправилно пресичане на пътното платно. Тогава обаче в резултат на силния удар в предното стъкло на автомобила, 74-годишният пенсионер получи сериозни наранявания и почина на път за болницата.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net