ВИДЕО: Председателят на СДС Румен Христов подкрепи кандидатурата на Драгомир Драганов

By 07 Ноември 2021 Прочетена 1589 пъти 0

Председателят на Съюза на демократичните сили (СДС) Румен Христов изрази подкрепата си за кандидатът за народен представител от Коалиция "ГЕРБ - СДС" в Русе Драгомир Драганов.

Призовавам на предстоящите избори, които ще се проведат на 14 ноември Русе и областта да подкрепят областният председател на Съюза на демократичните сили Драгомир Драганов. С него сме от началото на СДС, знам колко е упорит и последователен и знам, че той ще бъде един перфектен ваш представител в 47-ия Парламент. Аз мисля, че Русе заслужава да има повече десни представители в Парламента. Десницата е тази, която "тегли каруцата от калта", когато държавата се намира в тежко положение, така че, моля ви, гласувайте с бюлетина номер 32, преференция 105, за Драгомир Драганов на 14 ноември за победа!

призова председателят на СДС Румен Христов

В сегашната ситуация народните представители, които ще бъдат представени в 47-ия Парламент трябва да имат минало, трябва да имат биография, трябва да са оставили нещо зад себе си! Аз имам самочувствие, че за своите 63 години, съм направил нещо за обществото и мога да бъда полезен за хората от русенския регион с моя опит, с моето знание. Ако не мога да го постигна ще се оттегля!

каза от своя страна кандидат-депутатът Драгомир Драганов

ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Неделя, 07 Ноември 2021 14:26
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net