Приключи проект "Мултикултурната класна стая – мотивация, квалификация и успех" в Русенския университет

By 30 Октомври 2023 Прочетена 363 пъти 0
Приключи проект "Мултикултурната класна стая – мотивация, квалификация и успех" в Русенския университет Приключи проект "Мултикултурната класна стая – мотивация, квалификация и успех" в Русенския университет снимка: Русенски университет "Ангел Кънчев"

Центърът за продължаващо обучение към Русенски университет "Ангел Кънчев" в партньорство с русенското Сдружение "Българо-Румънски трансграничен институт по медиация" (БРТИМ) успешно приключиха съвместната дейност по проект BG05M2OP001-3.017-0005 "Мултикултурната класна стая – мотивация, квалификация и успех".

Основната цел на проекта беше да повиши професионалните компетентности на учителите, директорите и другите педагогически специалисти за работа в мултикултурна среда.

Близо 300 учители от 13 образователни институции от областите РусеТърговище и Силистра бяха част от мащабният проект.

КИС 13 е във Viber!

РЕКЛАМА

 

В продължение на почти три години учители от 4 детски градини и 9 училища участваха в серия от обучения с присъждане на квалификационни кредити, където получиха значителна подкрепа за повишаване на своите професионални компетенции.

Част от обученията се проведоха изнесено, което даде възможност на учители и лектори да съчетаят полезното с приятното.

Проф. д-р Пламен Даскалов, ръководител на Центъра за продължаващо обучение и Ивайло Иванов, ръководител на проекта и управител на Сдружение БРТИМ декларираха общата воля на двете организации за нови партньорства и инициативи.

 

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net