Съвместен семинар на докторанти от Русенския университет и Университета в Питещ се проведе днес

By 11 Юли 2023 Прочетена 379 пъти 0
Съвместен семинар на докторанти от Русенския университет и Университета в Питещ се проведе днес Съвместен семинар на докторанти от Русенския университет и Университета в Питещ се проведе днес снимка: РУ "Ангел Кънчев"

Докторанти от Русенския университет и Университета в Питещ проведоха съвместен семинар.

Днес в Питещ, Румъния се проведе семинар, в който участваха седем докторанти от факултет "Електротехника, електроника и автоматика" на Русенския университет и четирима докторанти от катедра "Математика и информатика" на Университета в Питещ.

Целта на семинара бе обмяна на опит и добри практики между докторантите на двата университета, търсене и намиране на теми за съвместни проекти и публикации.

КИС 13 е във Viber!

РЕКЛАМА

 

С интересни презентации всеки един от докторантите представи целта и задачите на своя дисертационен труд, както и постигнатите до момента резултати.

В семинара от страна на домакините участваха и ръководителите на докторантите, а от страна на Русенския университет - доц. д-р Анка Кръстева, заместник-декан на факултет Електротехника, електроника и автоматика и гл. ас. д-р Елица Ибрямова от катедра Компютърни системи и технологии.

Участниците изказаха своята благодарност към главния организатор на семинара - д-р Мария Мироиу от Университета в Питещ.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net