Отличиха най-изявените състезатели от Спортен клуб по Борба "Дунав" - Сливо поле

By 24 Април 2023 Прочетена 1160 пъти 0
Отличиха най-изявените състезатели от Спортен клуб по Борба "Дунав" - Сливо поле Отличиха най-изявените състезатели от Спортен клуб по Борба "Дунав" - Сливо поле снимка: Община Сливо поле

На официална церемония кметът на Община Сливо поле – Валентин Атанасов, отличи най-изявените състезатели от Спортен клуб по Борба "Дунав" гр.Сливо поле, които продължават и през 2023 г. да триумфират в национални и международни състезания.

На събитието в залата на Общински съвет Сливо поле присъстваха треньорите и родителите на отличените спортисти, Председателят на Общински съвет Сливо поле - Илиян Иванов.

Присъждането на специалните награди на Община Сливо поле е за принос в областта на спорта на спортисти, чиято дейност е свързана с развитието и издигане на престижа на общината.

КИС 13 е във Viber!

РЕКЛАМА

 

С парични награди бяха отличени:

  1. Азра Азисова Мустафова състезател от СК по борба "Дунав" гр.Сливо поле, шампионка на България за 2023 г. в категория 46 кг. при кадетките, без загубени технически точки. Балканска шампионка за 2022 от Букурещ и трикратна шампионка на България.
  2. Сара Севгинова Ахмедова състезател от СК по борба "Дунав" гр.Сливо поле, шампионка на България за 2023 г. в категория до 69 кг. при кадетките, без загубени технически точки, побеждавайки с „туш“.четвърто място на Балканско първенство за 2022 г. от Букурещ и шампионка на България.
  3. Симона Велизарова Маринова състезател от СК по борба "Дунав" гр.Сливо поле, трето място на Републиканското първенство през 2023 г. в категория до 39 кг. при момичетата.
  4. Боряна Тодорова Борисова състезател от СК по борба "Дунав" гр.Сливо поле, трето място на Републиканското първенство през 2023 г. в категория до 70 кг. при момичетата.

Валентин Атанасов се обърна с благодарност към цялата спортна общественост. "Всички вие заслужавате да сте тук, заради усилията, които полагате и възпитанието, което давате на децата на общината в областта на спорта. В мое лице и общинското ръководство винаги ще имате подкрепа".

Господин Фейзула Кязим , който поддържа от душа и сърце развитието на Спортен клуб по Борба "Дунав" гр.Сливо поле, награди от името на своята фирма успелите спортисти, като пожела на спортните таланти много здраве, много спортни успехи, а на родителите – много радост.

 

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Понеделник, 24 Април 2023 16:20
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net