Трима пострадаха при тежка катастрофа в Русе снощи

By 29 Февруари 2024 Прочетена 4668 пъти 0
Трима пострадаха при тежка катастрофа в Русе снощи Трима пострадаха при тежка катастрофа в Русе снощи снимка: М. Миланов / фейсбук

Трима пострадаха при катастрофа на оживено кръстовище в Русе.

За това съобщава Областната дирекция на МВР.

В 21:00 часа на 28 февруари, чрез ЕЕН 112, в ОДМВР – Русе е получен сигнал за ПТП с пострадали на кръстовището образувано от ул. Борисова и бул. Неофит Бозвели в Русе.

На местопроизшествието са изпратени служители на пътна полиция, а впоследствие и дежурна оперативна група за извършване на оглед.

КИС 13 е във Viber!

РЕКЛАМА

 

Установено е, че лек автомобил "Шевролет Каптива" /с русенска регистрация/, управляван от 23-годишна жена, при движение по ул. Борисова в посока централната ж.п. гара е предприел маневра за завиване наляво в посока бул. "Неофит Бозвели“ се е ударил в кръстовището с движещ се по ул. Борисова в посока центъра лек автомобил марка "БМВ", с русенска регистрация, управляван от 25-годишен мъж.

При инцидента с фрактури са пострадали двамата водачи и пътничка от БМВ-то. След прегледи в болницата на 25-годишния е установена фрактура на подбедрица, на 20-годишната пътничка - на лакът, а на 23-годишната водачка - на ходило.

Причините за настъпилото ПТП се изясняват в хода на образувано досъдебно производство.

 

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net