61-годишна жена е в болница след пътен инцидент край Омуртаг

By 01 Ноември 2023 Прочетена 1379 пъти 0
61-годишна жена е в болница след пътен инцидент край Омуртаг 61-годишна жена е в болница след пътен инцидент край Омуртаг снимка: КИС 13

Пътничка в лек автомобил е с фрактура след пътен инцидент с участието на три автомобила в община Омуртаг.

За инцидента съобщава Областната дирекция на МВР в Търговище.

На 31 октомври около 10:45 часа на пътя Котел-Омуртаг, на кръстовището за с. Веренци, правоспособен 64-годишен водач от с. Голямо Враново, обл. Русе, управлявайки в посока на движение гр. Котел лек автомобил "Мерцедес" с русенска регистрация, не е спазил необходимата дистанция от два спрели пред него на платното за движение за завиване наляво в посока с. Веренци леки автомобила.

КИС 13 е във Viber!

РЕКЛАМА

 

В резултат управляваният от него автомобил е блъснал с предната си част един от другите два автомобила – "Ауди" със сливенска регистрация, управляван от 22-годишен правоспособен водач от гр. Котел.

Впоследствие , той пък се е ударил в другия спрял за завиване наляво автомобил – "Опел Астра" с търговищка регистрация, собственост и управляван от  32-годишна жена от с. Зелена Морава, община Омуртаг - правоспособен водач.

В резултат на пътния инцидент в МБАЛ-Търговище е откарана с фрактура на носа возила се на задната седалка на лекия автомобил "Мерцедес" 61-годишна жена от с. Голямо Враново.

На водачите на моторните превозни средства са взети проби  по надлежния ред за евентуално наличие на алкохол в издишания от тях въздух, които са отрицателни.

По случая е образувано досъдебно производство.

 

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net