Двама пешеходци са настанени в МБАЛ-Търговище след пътни инциденти

By 05 Януари 2024 Прочетена 1345 пъти 0
Двама пешеходци са настанени в МБАЛ-Търговище след пътни инциденти Двама пешеходци са настанени в МБАЛ-Търговище след пътни инциденти снимка: КИС 13

За изминалото денонощие в област Търговище са регистрирани два пътни инцидента с пострадали в тях пешеходци.

На 4 януари около 15:30 ч в гр. Попово правоспособен 59-годишен водач от същия град, управлявайки по ул."Гагарин" в същия град лек автомобил "Рено Меган" с търговищка регистрация, по време на движение е закачил с предната част от автомобила движеща се по пътното платно 66-годишна пешеходка от гр. Попово.

В резултат жената е получила фрактура на китка и е настанена за наблюдение в МБАЛ-Търговище, без опасност за живота й. На водача е взета проба по надлежния ред за евентуално наличие на алкохол в издишания от него въздух.

КИС 13 е във Viber!

РЕКЛАМА

 

Пробата е отрицателна. По случая е образувано досъдебно производство.

На 4 януари около 17:45 часа на ул. "Кюстенджа" в гр. Търговище 48-годишна жена от с. Овчарово, община Търговище – правоспособен водач, управлявайки собствения си лек автомобил "Фолксваген Пасат" с търговищка регистрация, при движение в права посока не е пропуснала и е блъснала правомерно преминаващ по пешеходна пътека тип "зебра" 33-годишен пешеходец от с. Ясеновец, община Разград.

Пешеходецът е откаран в МБАЛ-Търговище с фрактура на крак, без опасност за живота му. На водача е взета по надлежния ред проба за евентуално наличие на алкохол в издишания от нея въздух, която е отрицателна.

По случая е образувано досъдебно производство.

 

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Петък, 05 Януари 2024 15:40
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net