Двама са пострадали при катастрофа край Търговищко

By 23 Март 2018 Прочетена 1562 пъти 0
При катастрофата са пострадали двама души - 18-годишна жена също от Търговище, която е пътувала в автомобила навлязъл в насрещното движение и водачът на другото превозно средство. При катастрофата са пострадали двама души - 18-годишна жена също от Търговище, която е пътувала в автомобила навлязъл в насрещното движение и водачът на другото превозно средство. КИС 13

 Автомобил навлезе в насрещното движение на пътя Бяла - Лозница и предизвика катастрофа, съобщават от Областна дирекция на МВР -Търговище

Индицидентът се е случил на 22 март на третия разклон за село Голямо Ново в посока Попово. 

31-годишен мъж се е движел с несъобразена скорост спрямо пътните и метеорологични условия, вследствие на което е изгубил контрол над превозното средство, което управлява. 

Автомобилът се е завъртял и е навлязъл в лентата за насрещно движение, където се е блъснал в друга кола със софийска регистрация, управлявана от 52-годишен мъж от град Търговище.

При катастрофата са пострадали двама души - 18-годишна жена също от Търговище, която е пътувала в автомобила навлязъл в насрещното движение и водачът на другото превозно средство.

Жената е с фрактура на седалищната кост и контузия на главата, а пострадалият шофьор е с контузна рана на главата и фрактура на пръсти на лява и дясна ръка. Двамата са настанени в МБАЛ - Търговище, няма опасност за живота им. 

По случая е образувано досъдебно производство.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net