Община Търговище обяви конкурс за директор Дирекция "Устройство на територията, околна среда и транспорт"

By 11 Декември 2023 Прочетена 431 пъти 0
Обявен е конкурс за директор на Дирекция „Устройство на територията, околна среда и транспорт" в Община Търговище Обявен е конкурс за директор на Дирекция „Устройство на територията, околна среда и транспорт" в Община Търговище снимка: КИС 13

Община Търговище обявява конкурс за директор на Дирекция "Устройство на територията, околна среда и транспорт".

Конкурсът се обявява поради пенсионирането на досегашния директор инж. Валентина Йорданова.

Кандидатите трябва да имат магистърска степен в областта на техническите науки, с професионално направление "Архитектура, строителство и геодезия" или "Общо инженерство". Изискват се и минимум 4 години професионален опит и/или минимален ранг за длъжността "ІІІ младши".

Крайният срок за подаване на заявления за участие е 21 декември 2023 г. Документи се подават в Центъра за административно обслужване или на e-mail: obshtina@targovishte.bg.

КИС 13 е във Viber!

РЕКЛАМА

 

Допуснатите по документи кандидати ще трябва да решат тест за познания от професионалната област на длъжността и относно дейността на администрацията. Ще има още практически изпит и интервю.

Сред задълженията на директора на дирекцията е контролът по  усвояването на капиталовите разходи, в съответствие със сключените договори. Той трябва да организира и управлява инвестиционния процес на инженерната инфраструктура, включваща ново строителство, реконструкции и ремонти. Заемащият длъжността ще участва в комисии и в подготовката при провеждане на тръжни процедури. Ще извършва контрол на дейности по изпълнение на транспортна мрежа, благоустройството и опазване на околната среда.

Обявата за конкурса, както и образец на заявлението за кандидатстване, са публикувани в уебсайта на Общината, раздел "Актуално – Кариери".

 

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net