Община Търговище ще връчи отличията "Спортист на годината" на тържествена церемония

By 14 Декември 2023 Прочетена 2227 пъти 0
Община Търговище ще връчи отличията "Спортист на годината" на тържествена церемония Община Търговище ще връчи отличията "Спортист на годината" на тържествена церемония снимка: Община Търговище

Церемонията за връчване на отличията "Спортист на годината на община Търговище" за 2023 г. ще се състои на 20 декември.

Началото е в 18.00 ч., в концертната зала на ОНЧ "Напредък-1864".

През тази година носителите на наградите се определят по нови правила. Те са изработени след постъпило предложение от почетния гражданин и вицеолимпийска шампионка Антоанета Костадинова. Новите текстове са съгласувани и с представителите на спортните клубове в общината.

КИС 13 е във Viber!

РЕКЛАМА

 

Отличията за индивидуалните спортисти ще бъдат връчени в две отделни категории. Наградени ще бъдат най-добрите десет състезатели до 18 години, както и най-добрите трима спортисти, навършили пълнолетие. Запазва се категорията "Отбор на годината", в която наградени ще бъдат най-успешните три отбора за изминалата година.

Общо 11 спортни клуба от общината подадоха номинации. В категорията до 18 г. са номинирани 15 състезатели, а в тази над 18 г. – 8 спортисти. Номинираните отбори са 8.

В програмата на тържествена церемония ще участват Балет "Галакси", Клуб по художествена гимнастика "Алегро", Балет "Вега", Детска фолклорна школа "Търговище" и Мажоретният състав.

Входът за церемонията е свободен. Нека заедно засвидетелстваме уважение към най-успешните спортисти на Търговище за 2023 г.

 

 

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net