Жесток побой в Търговищко: Мъж уби 21-годишна жена, двамата живеели на семейни начала

By 30 Август 2023 Прочетена 6004 пъти 0
Жесток побой в Търговищко: Мъж уби 21-годишна жена, двамата живеели на семейни начала Жесток побой в Търговищко: Мъж уби 21-годишна жена, двамата живеели на семейни начала снимка: КИС 13

Окръжна прокуратура – Търговище привлече към наказателна отговорност 28-годишен мъж във връзка с извършено тежко криминално престъпление.

Той е убил умишлено 21-годишната си приятелка по особено мъчителен и жесток начин, в условията на домашно насилие, съобщават от Апелативната прокуратура във Варна.

Мъжът е обвинен за престъпление по чл. 116, ал. 1, т. 6 и т. 6а от Наказателния и е задържан за срок до 72 часа с постановление на наблюдаващия случая прокурор, с оглед довеждането му пред съда за определяне на мярка за неотклонение.

КИС 13 е във Viber!

РЕКЛАМА


Деянието било извършено на 29 август. Жертва на тежкото престъпление станала млада жена на 21 години, с която обвиняемият живеел на семейни начала. Двамата пребивавали извън границите на Република България, като от около 10 дни се настанили в жилище на роднини в град Омуртаг.

В ранния следобед във вторник възникнал конфликт между С.К. и жертвата на престъплението, като мъжът нанесъл жесток побой над младата жена. В резултат на това тя починала.

Работата по доказване и документиране на престъплението продължава под ръководството и надзора на Окръжната прокуратура в Търговище. Предстои внасяне в съда на искане за налагане на най-тежката мярка за неотклонение – "Задържане под стража".

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net