Хванаха младежи да шофират след употреба на упойващи вещества в Разград

By 18 Юни 2024
Лек автомобил "Ситроен Евазион" е спрян за проверка около 21:50 часа по бул. "Априлско въстание". Лек автомобил "Ситроен Евазион" е спрян за проверка около 21:50 часа по бул. "Априлско въстание". Снимка: КИС 13

Полицията в Разград хвана двама шофьори на 18 и 21 години да шофират след употреба на упойващи вещества вчера.

За случаите съобщават от Областната дирекция на МВР.

Лек автомобил "Ситроен Евазион" е спрян за проверка около 21:50 часа по бул. "Априлско въстание".

На 18-годишния водач е направен тест за употреба на наркотици, при което е установено, че младежът е употребил упойващи вещества. Пробата с "Drug test 5000" реагирала положително на бензодиазепини. Водачът е дал кръв за медицинско изследване.

КИС 13 е във Viber!

РЕКЛАМА

Автомобилът е иззет с протокол за оглед на местопроизшествие. Води се досъдебно производство по чл.343 Б, ал.3 от Наказателния кодекс.

Отново вчера вечерта около 22:20 часа в ж.к. "Орел" органите на реда са спрели за проверка лек автомобил "БМВ 318", управляван от 21-годишен водач.

На шофьора е направен тест за употреба на наркотици, като пробата е отчела положителен резултат на амфетамин. На младежа е взета и кръвна проба за химичен анализ.

Автомобилът е иззет, а водачът задържан в Районното управление в Разград. По случая се води досъдебно производство по чл.343 Б, ал.3 от Наказателния кодекс.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Последно променена в Вторник, 18 Юни 2024 10:34