Навръх Великден КИС 13 ви показва празничния концерт на Капански ансамбъл - Разград

By 01 Май 2021 Прочетена 2727 пъти 0
Навръх Великден КИС 13 ви показва празничния концерт на Капански ансамбъл - Разград Навръх Великден КИС 13 ви показва празничния концерт на Капански ансамбъл - Разград снимка: Община Разград

На Великден от 18:00 часа телевизия КИС 13 ще излъчи празничния концерт на Капанския ансамбъл, който се проведе на Велики вторник.

Екипът ни вече засне и обработи близо едночасовата продукция, в която артистите от Капанския ансамбъл зарадваха жителите и гостите на Разград.

Празничната програма на разградските певци, музиканти и танцьори, посветена на Възкресение Христово, бе представена на живо в Общинския културен център при спазване на противоепидемичните мерки пред ограничен брой зрители, които бяха с предпазни маски.


В залата на Общински културен център прозвучаха фолклорни изпълнения от различни етнографски области, като акцентът бяха капанските традиции. Концертът завърши с изпълнение на пасхален тропар за Възкресение Христово.

Не пропускайте празничния спектакъл в неделя от 18:00 часа по телевизия КИС 13. Концертът ще бъде повторен и на Светъл понеделник и Светъл вторник, съответно от 22:40 и 14:10 часа. 

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net