Разградската полиция установи и задържа шофьора, убил човек на пътя

By 26 Февруари 2023 Прочетена 11495 пъти 0
За няколко часа криминалисти от Областната дирекция на МВР в Разград издириха автомобила За няколко часа криминалисти от Областната дирекция на МВР в Разград издириха автомобила снимка: КИС 13

Установен и задържан е извършителят на тежката катастрофа, при която е убит човек.

За няколко часа криминалисти от Областната дирекция на МВР в Разград издириха автомобила, причинил пътно-транспортното произшествие и водача, избягал от мястото на инцидента.

Както по-рано информирахме, сигналът за тяло на мъж, открито в гориста местност по пътя между Киченица и Просторно, е получен в полицията около 11:20 часа днес.

КИС 13 е във Viber!

РЕКЛАМА


При извършения оглед от оперативна група е установено, че загиналият е 24-годишен младеж от село Каменово. В близост до трупа са намерени части от автомобил. По първоначални данни катастрофата е станала около 01:00 часа на 26 февруари. Колата "Ауди А4" със съответните следи от удар е открита до къща в град Завет, семеен имот на 19-годишният водач от Разград. Пробите му за алкохол и наркотици са отрицателни.

Той е задържан в Районното управление. В хода на бързите и целенасочени оперативно-издирвателни действия са събрани свидетелски показания, според които жертвата се е движела неадекватно по средата на пътното платно.

Предстои да бъде направена аутопсия, както и множество експертизи, които да установят обстоятелствата, довели до тежкото произшествие.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(2 votes)
Последно променена в Неделя, 26 Февруари 2023 22:00
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net