ВИДЕО: Ремонтите на уличната мрежа в Разград продължават. Къде се работи?

By 01 Септември 2021 Прочетена 1590 пъти 0

Продължават ремонтните дейности по уличната мрежа в Разград.

В момента се работи по изпълнението на три обществени поръчки за асфалтиране обявени от общината.

Приключва един от етапите на дейностите за извършване на основен ремонт на бул. "Априлско въстание". Полага се първият пласт асфалт в южното платно на пътния участък.

След като бъде завършено, ще бъде асфалтирано и северното платно от пътя за Попово до автогарата, както и ще бъде ремонтиран участъкът от ул. "Странджа" в зоната между улиците "Добруджа" и "Дунав". Прогнозната стойност на тази обществена поръчка е около 1 600 000 лева без ДДС.


В ход е и ремонт на улици в Разград и изграждане на алеи в гробищния парк. По тази поръчка, се извършва подготовка за асфалтиране на ул. "Бели Лом".

След приключване на работата там, ще бъде извършен ремонт на улиците "Преслав" и "Пещера", прилежащи на ул. "Симеон" – подходи към гаражи, както и на паркинги и междублокови пространства в ЖК "Орел". По тази обществена поръчка вече е извършен и ремонт на ул. "Кресна" след изградена канализация.

Близо 380 000 лева без ДДС е стойността на обществената поръчка за "Текущ ремонт на улици в населените места на Община Разград". Предвидените средства са отпуснати както от общинския бюджет, така и с постановление на Министерски съвет.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Сряда, 01 Септември 2021 16:52
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net