РЗИ - Разград въведе дистанционни административни услуги /ВИДЕО/

By 09 Април 2020 Прочетена 2306 пъти 0

Регионалната здравна инспекция в Разград въведе дистанционни административни услуги във връзка с епидемията от коронавирус.

Звеното за административно обслужване и Регионалната картотека на медицинската експертиза продължават да осъществяват своята дейност "на гише" в рамките на установеното за инспекцията работно време, при спазване на препоръчаните противоепидемични мерки, но се препоръчва на гражданите да се възползват от дистанционното обслужване.


Подаването на заявления за услуги, сигнали, жалби, искания и други може да става по елетронната поща, без физическо присъствие в офисите на администрацията. Може да се използва и системата за електронно връчване, който позволява изпращане, получаване и съхраняване на електронни документи за и от публични органи, физически и юридически лица.

Поддържа възможност за известяване чрез e-mail и SMS. Времето на изпращане и получаване на документа или съобщението и неговото съдържание се удостоверява с квалифициран времеви и електронен печат на Инспекцията.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Четвъртък, 09 Април 2020 17:21
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net