Събират подписка за обявяването на Деня на Разград за неработен

By 17 Януари 2017 Прочетена 1445 пъти 0

Подписката за обявяване на Деня на Разград – 28 януари за неработен ще продължи.

Организаторът на инициативата народният представител Михаил Тодоров съобщи, че събраните досега в подкрепа на предложението подписи са 500.

Той смята, че инициативата трябва да продължи тъй като все още не са били достигнати очакваните от него резултати. Според депутата, това се дължи най-вече на тежката зимна обстановка и на факта, че подписи се събират само на едно място.

След като е провел редица консултации с общински съветници, Михаил Тодоров е решил да не прекратява подписката. Причината е, че е била заявена подкрепа от достатъчен брой съветници, за да бъде взето решение на местния парламент за обявяването на 28 януари за неприсъствен. Инициативата ще продължи до събирането на 1000 подписа.

Депутатът смята, че едва тогава ще има основание да внесе предложението в Общинската администрация, за да може кметът да подготви докладна записка за гласуване в Общинския съвет.

За деня на Разград бе насрочена и тържествено заседание на Общинския съвет. Сесията, която телевизия КИС 13 ще излъчи пряко, ще се проведе на 27 януари от 11:00 часа.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net