Събитията за Деня на детето в Разград ще се проведат на закрито

By 31 Май 2021 Прочетена 1303 пъти 0
Събитията за Деня на детето в Разград ще се проведат на закрито Събитията за Деня на детето в Разград ще се проведат на закрито снимка: КИС 13 / архив

Заради влошените метеорологични условия Празничният детски фестивал "Шарената въртележка", който Община Разград и ЦПЛР Център за работа с деца-Разград организират за Деня на детето, ще се проведе на закрито.

Часовете на предварително обявените събития – между 17:00 и 19:00 часа днес и утре остават, но по-голямата част от събитията – работилничките, кукленият театър, уроците по танци и откритата сцена за малките певци - ще се случат във фоайето на Общинския културен център.


В една от залите на Художествената галерия "Проф. Илия Петров" ще се проведе пленерът на тема "Пъстър, шарен, детски свят". Конкурсът "Моят домашен любимец" ще е под козирката на Общинския културен център. Предвиденото за утре, 1 юни, в 16:30 часа дефиле на Градския мажоретен състав ще се проведе при хубаво време.

Също при хубаво време ще работи и шарената въртележка - символ на фестивала – която вече е на площада пред Общинския културен център.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Понеделник, 31 Май 2021 12:04
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net