fbpx

Смяна на властта: Новият областен управител на Разград встъпи в длъжност

By 20 Май 2021 Прочетена 1291 пъти 0
Смяна на властта: Новият областен управител на Разград встъпи в длъжност Смяна на властта: Новият областен управител на Разград встъпи в длъжност снимка: Областна администрация - Разград

Днес новият областен управител на Област Разград Иван Борисов встъпи в длъжност.

Той бе посрещнат от досегашния областен управител Гюнай Хюсмен с организирана официална церемония по предаване на властта. 

Иван Борисов обсъди с досегашния областен управител и неговите заместници текущата работа на Областната администрация и хода на организационно-техническата подготовка на предстоящите парламентарни избори на 11 юли.


Новият областен управител изрази желание за приемственост и надграждане на постигнатото досега от Областна администрация - Разград. Иван
Борисов заяви, че основен приоритет в работата му ще бъде организирането и провеждането на нормални, честни, прозрачни и демократични избори в област Разград, при стриктно спазване на законовите разпоредби, както и прекратяване на констатирани на минали избори порочни практики. Целта е да се върне доверието на обществото в държавността и върховенството на закона.

Той посочи, че предвид опита му като заместник областен управител познава добре дейността на Областна администрация - Разград и вярва, че бързо ще навлезе в детайли с актуалната работа на всички звена на институцията.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Четвъртък, 20 Май 2021 19:34
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net