В Разград предстоят ремонти на сгради общинска собственост

By 04 Юни 2019 Прочетена 2378 пъти 0
От Общината вече са обявили съответните процедури От Общината вече са обявили съответните процедури снимка: КИС 13

В Разград започват ремонти на имоти общинска собственост.

Очаква се строителните дейности да доведат до подобряване на състоянието на сградите, където се обслужват много граждани и се извършват социални услуги.

От Общината вече са обявили съответните процедури. Сред обектите, които ще бъдат обновени е Комплексът за социални услуги за пълнолетни лица с увреждания в Просторно. Там ще се направи текущ ремонт и ще се постави окачен таван в сградата. Дейностите включват и Домашния социален патронаж в Разград, където ще се смени дограмата. Ремонт се предвижда и на кабинети, ползвани от Общинския съвет по наркотични вещества и Превантивно-информационния център.

В момента се събират и оферти за основен ремонт на покриви на редица обекти – Регионален исторически музей-Разград, сградите на кметствата в селата Островче и Побит камък, здравната служба в село Липник и Социалния комплекс в Просторно. Общината предвижда доставка и монтаж на улуци и водосточни тръби в сградата на кметството в Осенец. Довършителни строително-монтажни работи ще бъдат извършени още в кметствата на селата Гецово, Балкански, Просторно и Черковна.

 

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net