Започна 26-ият традиционен есенен панаир в Разград

Днес в Разград започна 26-ият Есенен панаир.

Тази година интересът към събитието е огромен от търговци от цялата страна. На алеите в парка, определени за производители и търговци, са разположени 45 щанда за промишлени стоки и още 27 за храни. Има и 12 търговски обекта, които  предлагат скара и бира. Децата могат да избират между 25 атракциона като люлки, въртележки, пързалки, батути, виенско колело и стрелбище.

Всяка вечер до 15 септември са планирани концерти на различни изпълнители. В продължение на седмица, на сцена "Ронда" в градския парк ще има жанрово разнообразни музикални прояви. Утре ще има концерт на Капанския ансамбъл, а в неделя на сцената ще се изявят децата и младежите  от  музикална школа "Илия Бърнев". В понеделник от 19.30 часа, посетителите на панаира ще могат да гледат концерт-спектакъла на децата от Центъра за работа с деца, а от 20.30 часа на сцената ще гостуват руски изпълнители. Ще има и два концерта за почитателите на рок музиката във вторник и четвъртък.

Есенният панаир ще завърши на 15 септември с концерт на Лора Караджова.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

www.kiss13.net
Kiss13.net използва бисквитки (cookies), за да подобри работата си. Посещавайки този сайт Вие се съгласявате с използването им.