fbpx

Започна подготовката за предстоящото заседание на Общински съвет - Разград /ВИДЕО/

By 03 Февруари 2020 Прочетена 547 пъти 0

В Разград започнаха заседанията на постоянните комисии към Общинския съвет за подготовка на предстоящата на 11 февруари сесия.

Днес на заседание на постоянната комисия по околна среда, селско, горско, водно и ловно стопанство кметът Денчо Бояджиев представи докладна записка относно провеждане на Общо събрание на ВиК асоциацията, която обслужва територията на "Водоснабдяване Дунав". За инфоамция на общнските съветници, областният управител е изпратил писмо от проведеното през декември извънредно заседание на Oбщото събрания на ВиК асоциацията.


На днешното заседание съветниците гласуваха и за определяне на пасищата, мерите и ливадите от общинския поземлен фонд за общо и индивидуално ползване за стопанската 2020/2021 година.

Докладните записки ще бъдат обсъдени и гласувани на предстоящото заседание на общинския съвет на 11 февруари. Тогава се очаква да се разгледа и приеме и проектобюджетът на Община Разград, който е в размер на над 55 милиона лева.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Понеделник, 03 Февруари 2020 16:46
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

www.kiss13.net
Kiss13.net използва бисквитки (cookies), за да подобри работата си. Посещавайки този сайт Вие се съгласявате с използването им.