37-годишен мъж е задържан при спецакция срещу разпространението на наркотици в Русе

By 24 Февруари 2023 Прочетена 2864 пъти 1 comment
37-годишен мъж е задържан при спецакция срещу разпространението на наркотици в Русе 37-годишен мъж е задържан при спецакция срещу разпространението на наркотици в Русе снимка: КИС 13

Арестуваха 37-годишен русенец при спецакция за разпространение на наркотици.

За случая съобщава Областната дирекция на МВР в Русе

На 22 февруари на територията на гр. Русе от служители на секторите "Противодействие на криминалната престъпност" и "Специални тактически действия" при ОДМВР - Русе е проведена специализирана полицейска операция по противодействие разпространението на наркотични вещества.

Действията са извършени под надзора на Окръжна прокуратура - гр. Русе.

КИС 13 е във Viber!

РЕКЛАМА

 

В хода на операцията е задържан 37-годишен мъж от гр. Русе и е установено, че той съхранява наркотични вещества в обитаваното от него жилище на ул. "Плиска" в Русе.

При извършената проверка в квартирата му са намерени различни наркотични вещества - метамфетамин, кокаин, хероин и марихуана, както и уреди за разфасоване, електронни везни и мобилни телефони.

По случая е образувано досъдебно производство по описа на ОДМВР – Русе, за престъпление по чл. 354а, ал.2 вр. ал. 1 от Наказателния кодекс. 

37-годишният е задържан,  като с постановление на прокуратурата по реда на НПК му е взета мярка за неотклонение - задържане под стража за срок до 72 часа, а днес предстои да бъде разгледано и искане на мярка в съда.

 

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(1 Vote)
Последно променена в Петък, 24 Февруари 2023 15:06
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net