Мъж блъсна с автомобила си дете в Русе, откара го сам в болницата

By 12 Октомври 2021 Прочетена 4913 пъти 0
Мъж блъсна с автомобила си дете в Русе, откара го сам в болницата Мъж блъсна с автомобила си дете в Русе, откара го сам в болницата снимка: КИС 13

Малко след 14 часа вчера в Областната дирекция на МВР в Русе е постъпило обаждане от приемното отделение на болница "Канев", откъдето са съобщили, че при тях е било откарано дете, пострадало в пътен инцидент.

За изясняването му са изпратени служители на пътната полиция.

Според първоначалната информация, вчера около 13:20 часа в Русе, на бул. "Хр. Ботев", в района на кръстовището с бул. "Васил Левски" /непосредствено след кръстовището в платното за движение посока изхода на града/, при дъждовно време и мокра пътна настилка, при неработеща светофарна уредба, лек автомобил с марка "Чероки", управляван от 62-годишен мъж, е блъснал пресичащ от дясно наляво пешеходец – момиче на 11 години.


Детето е било веднага транспортирано от водача на автомобила до болницата, където след преглед му е била установена фрактура на ръка.

Пробата на водача за алкохол е била отрицателна.

Причините и обстоятелствата за възникване на пътния инцидент се разследват, в хода на образувано по случая досъдебно производство.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Вторник, 12 Октомври 2021 11:33
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net