На Общо събрание разглеждат 5-годишния бизнес план на ВиК - Русе

By 15 Август 2021 Прочетена 1225 пъти 0
На Общо събрание разглеждат 5-годишния бизнес план на ВиК - Русе На Общо събрание разглеждат 5-годишния бизнес план на ВиК - Русе снимка: КИС 13

На 16 август от 11:00 часа в зала "Свети Георги" на Областна администрация – Русе ще се проведе извънредно заседание на Общото събрание на Асоциацията по водоснабдяване и канализация на обособената територия, обслужвана от "ВиК" ООД – Русе.

По време на заседанието, което ще бъде водено от областния управител Борислав Българинов, се очаква да бъде приет бизнес плана за развитие на местното водоснабдително и канализационно дружество за периода 2022 – 2026 година.


5-годишната програма предвижда инвестиции за 38 милиона лева, като над 92% от тях или приблизително 35 милиона ще бъдат използвани за подновяване на водопроводи, канализационна мрежа и изграждане на пречиствателни станции.

Дискутирани ще бъдат и цените на регулираните услуги, предлагани от дружеството. Става дума за цената на доставяне на вода, отвеждането на отпадъчни води и тяхното пречистване за битови и приравнени към тях потребители.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Неделя, 15 Август 2021 11:12
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net